Новини

04 Серпня, 2023 р., 12:07
Слідчі слідчого управління міста Києва під процесуальним керівництвом столичної прокуратури спільно з прикордонниками припинили діяльність масштабної злочинної організації з продажу новонароджених дітей іноземцям.
04 Серпня, 2023 р., 12:04
Навички соціальної інженерії (наука про людську поведінкову реакцію) вони вправно втілюють в різні сфери життя, підлаштовуючись під обставини. Так, з появою виплат ВПО, з’явився великий вал фішингових схем: це всі ті повідомлення в месенджерах та соціальних мережах з текстом: «Уряд погодив нові виплати українцям». Текстову інформацію завжди супроводжувало посилання, яке вело потенційну жертву на сторінку, яка вимагала лишити дані свого карткового рахунку для здійснення виплат. Ці посилання розроблені шахраями і всі дані, які ви на них лишаєте, потрапляють прямісінько до рук злодіїв. 
03 Серпня, 2023 р., 09:32
В одинадцяти домогосподарствах Чкалового Херсонської області вже завершили ремонтні роботи. Про це повідомив начальник Полтавської облвійськадміністрації Дмитро Лунін.
02 Серпня, 2023 р., 13:32
Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.
02 Серпня, 2023 р., 11:57
        02 серпня   2023 року в залі засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання  двадцять третьої позачергової  сесії Лютенської сільської ради восьмого скликання.
01 Серпня, 2023 р., 08:50
Невелике село Чкалове на Херсонщині. Зруйнована інфраструктура, практично жодної вцілілої хати. Такі наслідки російської окупації.
31 Липня, 2023 р., 15:43
Представники Лютенської громади взяли участь  у ярмарку переможців грантового конкурсу «Курс на Незалежність», проведеному  Благодійним  фондом « Повір у себе» та Агропромхолдингом « Астарта Київ», який відбувся  29 липня 2023 року в  м.Полтава.
27 Липня, 2023 р., 07:00
Відповідно до Указу Президента України №327/2023 від 13.06.2023 "Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медпрацівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю установити в Україні професійне свято сфери працівників охорони здоровʼя – День медичних працівників, яке відзначатиметься щороку 27 липня";.
22 Липня, 2023 р., 15:37
У Полтаві відкрили модульне містечко для переселенців. У ньому проживає понад 80 людей. Із них 9 дітей, 10 людей з інвалідністю, 27 людей старшого віку. Мешканці містечка переїхали на Полтавщину з Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора