Новини

08 Квітня, 2024 р., 13:59
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.
29 Березня, 2024 р., 14:53
У рамках проєкту підрядник отримає підтримку для покращення та розширення діяльності сімейних господарств молочного напрямку у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях шляхом надання їм ветеринарних послуг, юридичних консультацій щодо забезпечення пасовищ і сіножатей для худоби, закупівлі обладнання для заготівлі кормів.
29 Березня, 2024 р., 14:53
Розірвати договір має комунальне підприємство Кременчуцької громади, яке провело закупівлю щодо реконструкції будинку квартирного типу. Такий висновок за результатами моніторингу надали аудитори. Його підтримала робоча група «Прозорість і підзвітність».
15 Березня, 2024 р., 14:51
ENGinGov — спільний проєкт мовної програми Future Perfect та громадської організації ENGin. Завдяки ENGinGov молоді публічні службовці зможуть спілкуватися з англомовними волонтерами з різних держав світу для покращення розмовної англійської. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора