Новини

12 Липня, 2024 р., 08:29
        11 липня   2024 року в залі засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання  тридцятої  сесії Лютенської сільської ради восьмого скликання. Сесії передувало розширене засідання постійних комісій сільської ради.
05 Липня, 2024 р., 11:20
Сьогодні, 05 липня 2024 року,  Лютенська сільська рада  у пам’ять про загиблих воїнів – односельчан  Бездудного Владислава, Деркача Віталія, Солов’я Ігоря та Пирогова Сергія передала три квадрокоптера - дрони «  Mavic 3» військовій частині. Раніше передані субвенції різним військовим частинам.
05 Липня, 2024 р., 08:28
  Cкачати звіт у форматі PDF   «Допомога допомагаючим»: психоедукаційна, навчальна, психологічна та підтримувальна допомога в умовах повномасштабної війни росії проти України / Рибак В. ГО «Вектор прав людини» – Київ: ТОВ «Вістка», 2024. – 80 с. До публікації увійшли матеріали експертів(-ок) проєкту «Допомога допомагаючим»: Наталя Підкалюк, Руслана Руденко, Лілія Олійник, Джошуа Креймаєр та учасників(-ць) проєкту «Допомога допомагаючим»: Марина Сивець, Владлена Петрик, Наталія Отрощенко, Юлія Курило, Ігор Коцюба, Вікторія Буланцева, Тетяна Головань, Алла Войтина.   Публікація стане в нагоді психологам(-гиням), психотерапевтам(-кам), представникам(-цям) медичної спільноти, соціальним працівникам(-цям), адвокатам(-кам), юристам(-кам), медіаторам(-кам), представникам(-цям) представникам українських та закордонних громадських організацій, органів державної влади, місцевого самоврядування, донорських організацій, дослідникам(-цям) та всім зацікавленим.   Для довідки. Проєкт «Допомога допомагаючим» реалізовується ГО «Вектор прав людини» за фінансової допомоги Європейського Союзу в межах Програми «Стійкість». Програми «Стійкість» — це 30-місячний проєкт, який фінансується Європейським Союзом і виконується ERIM (Equal Rights & Independent Media) у партнерстві з Black Sea Trust, Фондом Східної Європи, Фондом Домів Прав Людини та Будинком Прав Людини в Тбілісі. Проєкт спрямований на посилення стійкості та ефективності постраждалих від війни ОГС та учасників(-ць) громадянського суспільства, які постраждали від війни в Україні, включаючи незалежні ЗМІ та правозахисників(-ць).
27 Червня, 2024 р., 10:40
Шановна Наталіє Олексіївно! Щиро і сердечно вітаємо  Вас  від виконавчого комітету  та депутатського корпусу Лютенської сільської ради з ювілейним Днем народження!
19 Червня, 2024 р., 11:14
На сайті рекрутингової платформи «Lobby X» https://lobbyx.army/ можна обрати підрозділ, у якому ти хочеш служити. А також бажану посаду з урахуванням досвіду чи навичок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора