Новини

01 Лютого, 2024 р., 09:38
Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.
26 Січня, 2024 р., 08:18
Від депутатського корпусу Лютенської сільської ради восьмого скликання та від себе особисто вітаю Вас із днем народження. Нехай Вам завжди посміхається удача, а поставлені цілі якнайшвидше втілюються в життя. Бажаю благополуччя, міцного здоров'я, внутрішньої опори, гармонії в сім'ї, турботи та підтримки близьких, а також сонця у душі та безмежного добра! Миру нам і Перемоги!
25 Січня, 2024 р., 14:28
 25 січня 2023 року у приміщенні Лютенського сільського будинку культури відбулися громадські слухання по питанню  розгляду проєкту рішення Лютенської  сільської ради «Про припинення діяльності  комунального  закладу дошкільної освіти «Фіалка» с. Лютенька шляхом його  ліквідації». На громадські слухання зареєструвалися  35 осіб. 
15 Січня, 2024 р., 12:44
Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.
11 Січня, 2024 р., 14:09
11 січня 2024 року фізична особа - підприємець з Лютеньки Людмила Приходько передала  через Лютенського сільського голову Володимира Омельченка благодійну допомогу для Збройних Сил України у вигляді сиру твердого фермерського  вагою 16 кг. Вже завтра смачна та корисна продукція поїде до наших захисників. Дякуємо дуже!
28 Грудня, 2023 р., 12:19
Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою.
27 Грудня, 2023 р., 10:36
Тепер кожен, хто вже отримав житловий сертифікат, через застосунок Дія може забронювати кошти для купівлі будинку або квартири. Що значить «забронювати кошти»? Це необхідно, щоб система знала, що ви плануєте здійснити покупку житла. Протягом 5 робочих днів надійде підтвердження в застосунку Дія про те, що кошти заброньовані. Після цього у вас є 30 днів, щоб оформити угоду купівлі-продажу нового житла. Якщо ви не встигнете за цей час – потрібно буде повторно подавати заяву на бронювання коштів у Дії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора