сервісний центр мвс

01 Лютого, 2022 р., 10:24
Сервісні центри МВС прагнуть до швидкого та якісного надання онлайн-послуг громадянам. Тому ми постійно покращуємо свої сервіси. Тільки сьогодні ми запустили оновлений онлайн-сервіс з перевірки посвідчення водія і вже беремося за модернізацію Електронного кабінету водія. Саме з цією метою його роботу тимчасово зупинено. Невдовзі ми повернемося з новаціями, яких потребує час і наші клієнти. 
24 Січня, 2022 р., 08:32
Не так давно сервісні центри МВС презентували черговий корисний сервіс «Наявність номерних знаків». Він надавав можливість дізнаватися онлайн про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС тільки для авто з двигуном внутрішнього згоряння. 
29 Грудня, 2021 р., 12:36
Дотримуючись цього девізу, сервісні центри МВС крок за кроком запроваджують нововведення, що адаптують підготовку водіїв та національне посвідчення водія до європейських зразків.
28 Грудня, 2021 р., 13:30
І сервісні центри МВС працюватимуть за святковим графіком.
24 Вересня, 2021 р., 11:18
   Сервісні центри МВС продовжують працювати над впровадженням інноваційних сервісів для забезпечення комфорту громадян під час отримання адміністративних послуг.
17 Червня, 2021 р., 09:33
Живемо у період змін, пандемії та глобального переосмислення себе у цьому світі. Людство уже чітко розуміє, що майбутнє за онлайн-сервісами. Це не тільки полегшує життя громадян, але й допомагає зберігати своє здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора