сервісний центр мвс

12 Грудня, 2022 р., 08:26
14 грудня набудуть чинності Постанови Кабінету міністрів України № 1019 та № 1299, що вносять зміни в процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Зокрема, експертне дослідження транспортного засобу виокремлюється з процедури реєстрації в сервісному центрі МВС. Його потрібно буде пройти до того, як звернутися за послугою реєстрації чи перереєстрації. Ця зміна – крок до впровадження послуги реєстрації/перереєстрації транспортних засобів онлайн, яку планують запровадити.
17 Листопада, 2022 р., 08:28
16 листопада співробітники сервісного центру МВС у Горішніх Плавнях взяли участь у загальнонаціональній благодійній акції «Здай кров – врятуй життя». Захід влаштували в рамках Тижня безпеки дорожнього руху.
16 Листопада, 2022 р., 09:57
В осінньо-зимовий період, коли світловий день зменшується й швидко темніє, пішоходи частіше наражаються на небезпеку. А в умовах відключення електроенергії, коли вулиці майже не освітлюються й часто не працюють світлофори, звична дорога з навчання чи роботи додому стає справжньою смугою перешкод. Попри всю обережність, водіям часто важко побачити людину, яка йде узбіччям, чи вчасно помітити постать в темному одязі, яка переходить дорогу.
11 Жовтня, 2022 р., 10:34
Головний сервісний центр МВС спільно з ДП «ІНФОТЕХ» та Укрпоштою відновлює онлайн послугу, яку призупинили з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну – обмін посвідчення водія через Електронний кабінет водія. При цьому забрати його можна буде як особисто в будь-якому сервісному центрі МВС, так і через сервіс поштового оператора.
26 Вересня, 2022 р., 08:32
Відтепер у столиці Польщі можна обміняти українські посвідчення водія. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі Головного сервісного центру МВС з Державною міграційною службою України.
19 Вересня, 2022 р., 09:01
Вже за три місяці розшириться перелік державних послуг, які громадяни зможуть отримати онлайн, без візиту до сервісних центрів МВС. Йдеться про реєстрацію/перереєстрацію транспортних засобів та замовлення номерних знаків. Це передбачено Постановою Кабінету міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України з питань державної реєстрації транспортних засобів, допуску громадян до керування транспортними засобами» від 10 вересня 2022 року.
18 Серпня, 2022 р., 14:42
Сервісні центри МВС продовжують поступово відновлювати онлайн-послуги та сервіси. Відтепер на сайті Головного сервісного центру МВС знову можна перевірити наявність платних та безкоштовних номерних знаків.
18 Липня, 2022 р., 08:37
З 24 липня кандидати у водії почнуть навчатися за новим алгоритмом. Відтак навчання в автошколі буде розділене на два окремі етапи: теоретична підготовка та практична підготовка.
12 Лютого, 2022 р., 11:02
Дотримання обіцянок – це індикатор репутації структури. Все просто: прагнемо змін на краще, ставимо цілі, обіцяємо собі, командно працюємо і виконуємо для вас. Тому не дивно, що довелося побути без Електронного кабінету водія лише кілька днів і ми вже зараз презентуємо новий — модернізований.
08 Лютого, 2022 р., 14:28
У регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Полтавській області (філія ГСЦ МВС) підбили підсумки роботи за січень, та порівняли проміжні результати з минулим роком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора