Пошук

сервісний центр мвс

28 Лютого, 2023 р., 16:13
З 28 лютого в Чехії запрацювала послуга обміну українського посвідчення водія. Її надають в мобільних програмно-технічних комплексах ДП «Документ» у Празі, розповіла заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.
27 Лютого, 2023 р., 13:58
Зважаючи на те, що багато українців були змушені покинути домівки або взагалі виїхати за кордон, дуже важливою є можливість скористатися державними послугами онлайн або в інших країнах. Однією з найпопулярніших послуг сервісного центру МВС залишається обмін посвідчення водія. Тож зараз активно ведеться робота над впровадженням такої можливості в інших країнах.
23 Лютого, 2023 р., 13:56
Щоб обміняти посвідчення водія, громадянам не обов’язково звертатися в сервісні центри МВС, адже діє зручна послуга онлайн обміну, нагадав начальник сервісного центру МВС у Гадячі Анатолій Танчик. 
15 Лютого, 2023 р., 11:49
Для громадян, які після продажу автомобіля хочуть перезакріпити свої номерні знаки за майбутньою автівкою чи транспортним засобом чоловіка/дружини, доньки, сина чи батьків, діє зручна послуга відповідального зберігання номерних знаків у сервісних центрах МВС. Вартість одного дня зберігання – 10,80 грн., а з 12 січня 2023 року з’явилася можливість сплачувати за послугу онлайн, таким чином подовжуючи термін зберігання без візиту до сервісного центру.
14 Лютого, 2023 р., 15:36
Якщо вашою автівкою користується інша людина, варто призначити належного користувача. Адже, в такому випадку, штрафи за порушення правил дорожнього руху отримуватиме саме водій, який перебував за кермом транспортного засобу, а не фактичний власник автомобіля, розповів начальник територіального сервісного центру МВС у місті Гадяч Анатолій Танчик.
24 Січня, 2023 р., 10:07
З 12 січня 2023 року громадяни, чиї номерні знаки зберігаються в сервісних центрах МВС, можуть продовжити термін зберігання онлайн, не відвідуючи сервісні центри. Ця послуга стала доступною в Електронному кабінеті водія. 
24 Січня, 2023 р., 10:05
Громадяни України, які переїхали на тимчасове або постійне проживання до Туреччини, можуть обміняти українське посвідчення водія на турецьке, не складаючи іспитів. Це передбачено Угодою між Кабінетом міністрів України та Урядом Турецької Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія, яка набула чинності 10 січня 2023 року.
12 Грудня, 2022 р., 08:26
14 грудня набудуть чинності Постанови Кабінету міністрів України № 1019 та № 1299, що вносять зміни в процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Зокрема, експертне дослідження транспортного засобу виокремлюється з процедури реєстрації в сервісному центрі МВС. Його потрібно буде пройти до того, як звернутися за послугою реєстрації чи перереєстрації. Ця зміна – крок до впровадження послуги реєстрації/перереєстрації транспортних засобів онлайн, яку планують запровадити.
17 Листопада, 2022 р., 08:28
16 листопада співробітники сервісного центру МВС у Горішніх Плавнях взяли участь у загальнонаціональній благодійній акції «Здай кров – врятуй життя». Захід влаштували в рамках Тижня безпеки дорожнього руху.
16 Листопада, 2022 р., 09:57
В осінньо-зимовий період, коли світловий день зменшується й швидко темніє, пішоходи частіше наражаються на небезпеку. А в умовах відключення електроенергії, коли вулиці майже не освітлюються й часто не працюють світлофори, звична дорога з навчання чи роботи додому стає справжньою смугою перешкод. Попри всю обережність, водіям часто важко побачити людину, яка йде узбіччям, чи вчасно помітити постать в темному одязі, яка переходить дорогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора