Новини

17 Листопада, 2021 р., 14:24
17   листопада  2021 року  в  залі  засідань  сільської ради  відбулося   спільне засідання   постійних комісій  Лютенської  сільської    ради , на якому депутати розглянули  питання проєкту  порядку денного чергової  десятої  сесії Лютенської сільської ради.
16 Листопада, 2021 р., 15:43
16 листопада в с.Рашівка відбулась зустріч сільського голови Лютенської територіальної громади Володимира Омельченка з заступником директора із земельних та соціальних питань  ГПУ "Полтавагазвидобування" Віталієм Хівренко.  Перезентовано результати співпраці між Лютенською сільською радою та АТ "Укргазвидобування".
09 Листопада, 2021 р., 11:57
Щиро вітаю з професійним святом усіх,  хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати  безцінні духовні скарби нашого народу.
05 Листопада, 2021 р., 14:27
Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив – це нова за своїм форматом та інноваційна для Полтавської області віртуальна установа, яка опікується ростом, розвитком, масштабуванням мікро-, малого та середнього бізнесу з акцентом на жінок-засновниць.
25 Жовтня, 2021 р., 13:42
25 жовтня 2021 р. в залі засідань Лютенської сільської ради відбувся семінар з питань розвитку малого та середнього бізнесу, підприємництва  в сільській місцевості, який проведено за участю представників Полтавської обласної сільськогосподарської дорадчої служби. Лектор Дутка В.М., дорадник з агрономічних питань, детально висвітлив питання догляду за садом, захисту його від шкідників та хвороб, розповів про нові сорти та гібриди овочів та догляд за рослинами в період дозрівання. Зустріч була цікавою та пізнавальною!
21 Жовтня, 2021 р., 13:43
    ПрАТ "Гадячгаз" оголосило про наміри підвищити тариф на послуги розподілу природного газу майже в 4 рази. Лютенська  сільська  рада  підтримує  протест Петрівсько –Роменської сільської ради  щодо затвердження структури тарифу. Ми не погоджуємося із оприлюдненим обґрунтуванням і вважаємо, що це спричинить обурення та соціальну напругу в громаді.
19 Жовтня, 2021 р., 16:20
        19  жовтня     2021 року в  залі засідань  Лютенської сільської ради  відбулося пленарне засідання  дев'ятої   сесії  Лютенської  сільської  ради  восьмого скликання.  Участь у роботі сесії взяли  18 депутатів  із 22 обраних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора