Новини

13 Квітня, 2021 р., 07:20
Шановний Володимире  Івановичу!   Вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо енергійності, стійкості духу, наснаги, реалізації планів та нових ідей. Нехай успіх завжди буде на Вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат! Нехай рік наступний буде надзвичайно ефективним та таким, що закарбується в пам’яті добрими справами. Нехай кожного дня Вас супроводжує вдача. Нехай і надалі Вам вдається наповнювати життя краю добрими справами!   З повагою Виконавчий  комітет та депутатський  корпус    Лютенської   сільської  ради восьмого скликання     .
09 Квітня, 2021 р., 14:06
09 квітня 2021 року в  залі засідань Лютенської сільської ради  під головуванням сільського голови Володимира Омельченка  відбулося розширене засідання постійних комісій сільської ради, на яких обговорювалися перспективи ремонту доріг  та інші нагальні питання Лютенської територіальної громади.
31 Березня, 2021 р., 15:18
Шановний Романе  Васильовичу! Від депутатського корпусу Лютенської сільської ради восьмого скликання та від себе особисто вітаю Вас із днем народження.
26 Березня, 2021 р., 15:05
25 березня 2021 р. в актовій залі Лютенської сільської ради відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради. У складі комісії: голова – Романенко Н.О., заступник – Недвига Г.А., секретар – Пашко Л.В., Майборода С.М., Шаповал В.В., Андрусенко В.В., Вовк Г.О., Яресько М.О..
26 Березня, 2021 р., 11:51
Шановний Олександре  Івановичу! Від депутатського корпусу Лютенської сільської ради восьмого скликання та від себе особисто вітаю Вас із днем народження. Щиро бажаю успіхів у професійній діяльності та невичерпної  наснаги –у депутатській. Нехай кожна Ваша добра справа наповнює енергією та мотивує впевнено рухатися далі до нових вершин.  З повагою голова Лютенської сільської ради Володимир Омельченко
16 Березня, 2021 р., 18:59
Шановний Олександре Григоровичу! Від депутатського корпусу Лютенської сільської ради та від себе особисто вітаю Вас із днем народження. Нехай з кожним роком додається здоров'я, примножується злагода та більшає список зроблених добрих справ. Плідної Вам депутатської діяльності та наснаги для нових звершень!   З повагою голова Лютенської сільської ради Володимир Омельченко

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора