Безоплатна правова допомога

01 Вересня, 2021 р., 14:51
Пошкодження несучої конструкції є порушенням прав кожного зі співвласників багатоквартирного будинку, незалежно від місця розташування квартири в будинку, адже в будь-якому випадку пошкодженим є спільне майно. Пред’явити претензії з відповідними вимогами до особи, що пошкодила несучі конструкції будинку має право кожен співвласник, а також ОСББ: як у позасудовому, так і в судовому порядку.
01 Вересня, 2021 р., 14:51
Щоб отримати відповідну одноразову грошову допомогу від держави  багатодітна сім’я повинна станом на 1 серпня 2021 року одержувати державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.
21 Липня, 2021 р., 09:55
Громадянам України, які проживають на тимчасово окупованих територіях, доволі часто доводиться стикатися з різноманітними проблемами, які стосуються підтвердження факту народження чи смерті на тимчасово окупованих територіях.
24 Червня, 2021 р., 15:43
19 травня 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №505 «Деякі питання призначення житлових субсидій», якою передбачено:
24 Червня, 2021 р., 15:42
Стрімкий розвиток цифрових технологій відкрив для людей безліч можливостей, які реально спрощують вирішення широкого спектру питань, які виникають чи не щодня. Всі, мабуть, вже і забули про довгі телефонні дроти по квартирі, довжелезні черги в поліклініках, касах, магазинах, державних та комунальних установах.
30 Березня, 2021 р., 14:02
Страхові компанії мають тенденцію значно занижувати суму страхового відшкодування при виникненні дорожньо-транспортної пригоди (далі – ДТП), тим самим заощаджуючи на витратах.
30 Березня, 2021 р., 14:01
Як відомо, у разі відсутності заповіту, або визнання його недійсним, при оформленні права на спадщину, застосовується спадкування за законом, це означає, що все спадкове майно (або частина майна, яка не охоплена заповітом), яким володів спадкодавець на момент його смерті, розподіляється у рівних частинах між спадкоємцями залежно від черги спадкування. При цьому, кожна наступна черга спадкування втрачає право на спадщину у разі наявності спадкоємців попередньої черги, крім випадків, коли такі спадкоємці не прийняли спадщину, або відмовилися від її прийняття.
24 Березня, 2021 р., 14:45
Відповідно до статті 1222 Цивільного кодексу України, спадкоємцями за заповітом і за законом можуть бути фізичні особи, які є живими на час відкриття спадщини, а також особи, які були зачаті за життя спадкодавця і народжені живими після відкриття спадщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора