Цивільний захист

22 Серпня, 2022 р., 10:21
При першій можливості покиньте разом із сім’єю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправити дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери. Підготовку до можливого перебування у зоні надзвичайної ситуації доцільно починати завчасно. Необхідно підготувати "екстрену валізку" з речами, які можуть знадобитись при знаходженні у зоні НС або при евакуації у безпечні райони.
20 Січня, 2022 р., 10:53
Відповідно до Кодексу Цивільного захисту України питання утримання, зберігання, використання захисних споруд цивільного захисту є обов’язком підприємств, на балансовому обліку, яких вони перебувають; контроль за готовністю захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням забезпечує Державна служба з надзвичайних ситуацій спільно з відповідними органами та місцевими державними адміністраціями.
21 Грудня, 2021 р., 15:10
- не залишайте без нагляду увімкненні електро-, газоприлади, не допускайте перевантаження електромереж;
26 Травня, 2021 р., 14:26
Із часів Другої світової війни минуло вже 76 років, а воєнне минуле і досі нагадує про себе вибухонебезпечними знахідками. Особливо часто такі знахідки трапляються навесні, коли активно проводяться земляні, польові та будівельні роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора