Відбулася 30 сесія Лютенської сільської ради

Дата: 12.07.2024 08:29
Кількість переглядів: 305

        11 липня   2024 року в залі засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання  тридцятої  сесії Лютенської сільської ради восьмого скликання. Сесії передувало розширене засідання постійних комісій сільської ради.

       Участь у сесії взяли  13  депутатів  із 22 обраних .

Фото без опису

       Вів  засідання сільський голова Володимир Омельченко.    

 Присутні в залі вшанували хвилиною мовчання   пам’ять загиблих українців у розв’язаній росією  загарбницькій війні.

      Депутати  затвердили звіт про виконання сільського бюджету Лютенської територіальної громади за   перше півріччя  2024 року.

        Сесія внесла зміни  до ряду діючих програм :   Комплексної програми підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України Лютенської сільської ради на 2024-2026 роки; Програми забезпечення розроблення генеральних   планів та іншої земельної документації населених пунктів Лютенської сільської ради на 2021-2025 роки;  Програму співпраці та взаємодії Миргородської районної військової адміністрації та Лютенської територіальної громади на 2024 рік; Програми надання грошової допомоги жителям Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки; Комплексної програми розвитку освіти на 2022-2024 роки. Відповідно,  внесено зміни до сільського  бюджету  Лютенської сільської ради на 2024 рік.

  Депутати прийняли рішення про  встановлення місцевих податків і зборів на території Лютенської сільської ради на 2025 рік, про ставки орендної плати за земельні ділянки на території Лютенської сільської ради на 2025 рік;  про перелік об’єктів спільного користування на 2025 рік; про передачу субвенцій на  утримання об’єктів спільного користування Гадяцькій міській раді на 2025 рік та  про передачу субвенцій на утримання об’єктів спільного користування Петрівсько - Роменській сільській раді на 2025 рік.

 Сесія  визначила КП « Сервіс»  Петрівсько - Роменської  сільської ради  адміністратором послуги з управління побутовими відходами на території Лютенської сільської ради; прийняла рішення про визначення виконавчого комітету  Лютенської сільської ради органом приватизації житлового  фонду, який перебуває у комунальній власності Лютенської сільської територіальної громади.

 Депутати заслухали   та взяли до відома звіт  начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради Романенко Н.О. про роботу відділу  за період з 01.09.2023  та  перше  півріччя 2024 року.   

        У  відповідь  на колективне звернення  жителів сЛютенька  прийнято  рішення  «Про обмеження  руху вантажного, великогабаритного та великовагового транспорту вулицею  Великосорочинська с.Лютенька».

       Також   розглянуто та прийнято відповідні рішення по  ряду майнових та  14 земельних   питаннях.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора