До уваги с/г виробників : Формування переліку сільськогосподарських підприємств, що відповідають Спільній аграрній політиці (САП)

Дата: 03.07.2024 09:13
Кількість переглядів: 62

Фото без описуОдним з найважливіших компонентів входження України до Європейського Союзу (ЄС) є прийняття законів і нормативно-правових актів, які мають відповідати Спільній аграрній політиці (САП).

  Цей процес включає розробку Мережі збору даних сталого розвитку аграрних підприємств для моніторингу їх доходів та розуміння впливу заходів, вжитих в рамках САП. У межах виконання зобов’язань у рамках Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, Міністерство аграрної політики і продовольства України за підтримки Проекту ЄС «Інстуційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства» здійснює запровадження Мережі обліку сільськогосподарських даних (РАВ1Ч). Полтавська область визнана пілотною по впровадженню проекту по імплементації НАВІЧ.

  Для реалізації проекту Департаменту агропромислового розвитку облвійськадміністрації проводиться робота щодо формування переліку сільськогосподарських підприємств, які будуть залучені до впровадження пілотного проекту. Задля інформування додаємо опрацьовану відповідно до практик та норм ЄС анкету - опитувальник НАВІЧ. До реалізації проекту будуть залучені визначені суб’єкти господарювання, Департамент агропромислового розвитку облвійськадміністрації, аграрний університет, дорадчі служби області.

Додаток : анкета


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора