Профілактичний рейд

Дата: 15.05.2024 13:49
Кількість переглядів: 104

     У квітні місяці 2024 року  начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Лютенської сільської ради Підгайною І.О., директором Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету Лютенської сільської ради Дроботею Т.Д., фахівцем із соціальної роботи Царицан Н.В. та старостою Рашівського старостинського округу Грінько Р.М. здійснено профілактичний рейд на території Рашівського старостинського округу.

Фото без опису

Метою заходу є запобігання випадкам загрози життю та здоров`ю дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім`ї, а також підтримка сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З метою інформування населення проведено вуличні акції: «Патронатна сім’я – надія на краще, новітня форма сімейного виховання в Україні!», «Що робити, якщо ви стали свідком гендерно зумовленого та/або домашнього насильства», «Торгівля людьми – проблема сьогодення!» Під час акції жителям громади було вручено пам`ятки та інформаційні буклети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора