ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 27.12.2023 15:54
Кількість переглядів: 209

 

 

1. Найменування: Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради

2. Місце знаходження: вул. Дружби, 61, с. Лютенька, Полтавська область, 37353

3. Код ЄДРПОУ: 44116184

4. Категорія предмета закупівлі: Товар

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: м’ясо свинини задня частина м’якиш, філе куряче охолоджене згідно коду ДК 021:2015 (CPV 2008) – 15110000-2 - М’ясо

6. Дата оголошення: грудень 2023 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2023-12-27-002011-c

8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-27-007150-a

9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено у додатку 5 до тендерної документації.

10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника щодо закупівлі м’яса свинини задньої частини м’якиша та  філе курячого охолодженого , а саме:  2 (найменування), у тому числі: 

 

 

Найменування

Кількість

Опис предмета закупівлі

м’ясо свинини задня частина м’якиш

500 кг

М'якуш свинини з тазостегнової і лопаткової частини туші. Зовнішній вигляд поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, деформації, бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм.  На розрізі м’ясо нелипке. М’ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від світло – рожевого до червоного. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен відповідати наступним вимогам: М’ясо свинини (задня частина м’якиш) ДСТУ 4590:2006.

філе куряче охолоджене

2100 кг

Охолоджене, добре знекровлене з чистою поверхнею, без згустків крові, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оперення повністю видалено. М’ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів. Запах, властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Товар повинен відповідати наступним вимогам: ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови.

 

11. Строк виконання робіт: до 31.12.2024

12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 523320.00 грн. (п’ятсот двадцять три тисячі триста двадцять гривень нуль копійок) (з ПДВ)

13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Ціни на товар визначені шляхом збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 та сформована на підставі аналізу обсягів зазначеного товару, отриманих замовником у минулих роках .

14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений в межах затверджених кошторисних призначень та річного плану закупівель на 2024 рік в сумі 523320.00 грн. (п’ятсот двадцять три тисячі триста двадцять гривень нуль копійок) (з ПДВ), формувався шляхом моніторингу середньоринкових цін на продукцію та з урахуванням середньорічної норми споживання продукту.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора