16 днів акція

Дата: 06.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 77

                     У закладах освіти Лютенської громади, а саме Лютенському ліцеї ім. М.Л. Величая та Соснівській гімназії, фахівцем з соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету Лютенської сільської ради Царицан Н.В. спільно з начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Лютенської сільської ради Підгайною І.О. було проведено Інформаційну кампанію з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Фото без опису

 В ході зустрічі діти отримали практичні поради: «Як розпізнати насильство, не допускати  насильство (булінг) та вміти  захистити себе». Також обговорили основні поняття торгівлі людьми, види і масштаби злочину та групи ризику осіб.    

    Мета інформаційної  кампанії  - підвищити рівень  обізнаності школярів з питань протидії  торгівлі людьми, попередження проявів булінгу та насильства, вияв толерантності до оточуючих. Діти отримали пам’ятки та буклети,  щодо попередження насильства серед підлітків.

    На території громади були розповсюдженні інформаційні  буклети: «Що робити, якщо ви стали свідком гендерно зумовленого та/або домашнього насильства?» та «План безпеки: швидкі дії у випадку домашнього насильства».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора