Деркач Віталій Анатолійович

Дата: 14.11.2023 12:23
Кількість переглядів: 130

Деркач Віталій Анатолійович народився  05  червня  1974 року в селі  Плішивець  Гадяцького району Полтавської області.

Фото без опису

У 1991 році   закінчив  Лютенську  школу із срібною медаллю. Потім вступив до  Харківського державного інституту фізичної культури, який закінчив  у 1995 році , де здобув вищу освіту за спеціальністю: викладач -тренер з футболу та вчитель фізичної культури.

Трудову діяльність розпочав тренером у Гадяцькій юнацькій спортивній школі .З 199 по 2014 рік працював учителем фізичної культури у Лютенській середній  школі , зарекомендував себе відповідальним і досвідченим педагогом. Віталій був фанатом футболу, виховав не одне покоління молоді у спорті, створив команду футболістів  з учнівської молоді, яка неодноразово займала призові місця на районних змаганнях, був одним із ведучих гравців сільської футбольної команди « Старт».

6  лютого  2023 року  Віталій  був мобілізований  до Збройних Сил  України, захищав кордони України від російських окупантів на Авдіївському напряму,  де 1 листопада 2023 року  загинув.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №2/2024

Про відзначення державними нагородами України

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку постановляю:  Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора