Всесвітній день психічного здоров’я

Дата: 04.10.2023 13:29
Кількість переглядів: 186

    Щороку у світі та Україні 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров’я (World Mental Health Day) або День ментального здоров’я, спрямований на підтримку людей, які не страждають на серйозні відхилення з боку психіки, проте переживають скрутні часи та потребують сили волі й характеру, які б допомогли їм впоратися з будь-якими життєвими труднощами. Піклування про ментальне здоровя допоможе залишитися стійкішим і зберегти сили для перемоги.

     Фахівцями комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету Лютенської с/р спільно з начальником Служби у справах дітей  було проведено інформаційно-просвітницьку роботу в Лютенській територіальній громаді.

     В Опорному закладі «Лютенський ліцей ім. М.Л. Величая» проведено зустрічі з учнями 8-9 класів по Всеукраїнській програмі ментального здоров’я  «Ти як?» з  використанням вправ Аптечки психологічної допомоги та серед громадян нашої громади було розповсюджено пам’ятки «Як не слід боротися зі стресом?» та « Як вберегти ресурси нервової системи?».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора