ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 04.09.2023 16:23
Кількість переглядів: 112

1. Найменування: Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради

2. Місце знаходження: вул. Дружби, 61, с. Лютенька, Полтавська область, 37353

3. Код ЄДРПОУ: 44116184

4. Категорія предмета закупівлі: Товар

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Дитячий ігровий майданчик згідно коду ДК 021:2015 (CPV 2008) – 37530000-2 - Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

6. Дата оголошення: вересень 2023 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2023-09-04-002818-a

8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-04-005509-a

9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено у додатку 5 до тендерної документації.

10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: термін постачання  - з дати укладання договору по 30.10.2023.

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням реальних потреб територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

 

1. Обладнання для дитячих ігрових майданчиків та його складові частини повинні:

- відповідати віковій групі дітей, для якої вони призначені;

- бути такими, щоб ризик, передбачуваний у грі, був явним для дитини і щоб дитина могла його передбачати;

- забезпечувати доступ дорослих для допомоги дітям усередині обладнання;

- не допускати скупчення води на поверхні та забезпечувати вільний стік і просихання.

 

2. Конструкція обладнання має забезпечувати міцність, стійкість, твердість і просторову незмінюваність.

 

3. Наявність виступаючих елементів обладнання з гострими кінцями або крайками і шорстких поверхонь, здатних нанести травму дитині, не дозволяється.

 

4. Кінці болтових з'єднань, що мають виступ, повинні бути захищені, округлені. Металеві деталі повинні бути покриті полімерною плівкою/фарбою, яка запобігає корозії; інші деталі, виготовлені з дерева, полімерів, відшліфовані, пофарбовані екологічно безпечною фарбою, стійкою до впливу природних чинників.

 

5. Матеріали, що будуть використовуватися для виготовлення дитячих майданчиків, повинні бути безпечними. Всі опоряджувальні матеріали повинні бути сертифіковані в України і відповідати пожежним та санітарним нормам.

 

6. Товар повинен бути новим, непошкодженим, відповідної якості.

 

7. При виявленні виробничих дефектів у Товарі при його прийманні, а також при монтажі у період гарантійного строку виклик представника Постачальника обов’язковий і безкоштовний.

 

8. Строк усунення недоліків або заміна Товару (доукомплектування) Постачальником становить не пізніше 30 календарних днів з моменту виявлення недоліків Товару.

 

9. Так як усі конструкції будуть бетонуватися у фундаментну основу то мають бути виготовлені з екологічно безпечного матеріалу, стійкого до перезволоження.

 

У вартість обладнання мають бути враховані витрати на доставку обладнання .

12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 168360.00 грн. (сто шістдесят вісім тисяч триста шістдесят гривень нуль копійок) (з ПДВ)

13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівель, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 зі змінами.

14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: 168360.00 грн. (сто шістдесят вісім тисяч триста шістдесят гривень нуль копійок) (з ПДВ) згідно соціальної угоди № 560#23 від 22.06.2023 АТ «Укргазвидобування».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора