З Днем медичного працівника в Україні!

Дата: 27.07.2023 07:00
Кількість переглядів: 148

Відповідно до Указу Президента України №327/2023 від 13.06.2023 "Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медпрацівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю установити в Україні професійне свято
сфери працівників охорони здоровʼя – День медичних працівників, яке відзначатиметься щороку 27 липня";.

Фото без опису

День медичного працівника – це одне із найважливіших та необхідних свят. Тому, саме сьогодні ми вітаємо найцінніших людей, яким довіряємо своє здоров’я – лікарів, медичних сестер, санітарок, водіїв – усіх медичних працівників , хто працює в Лютенській , Рашівській амбулаторіях загальної практики сімейної медицини, Лисівському та Соснівському фельдшерсько – акушерських пунктах.

День медика — 2023 особливий, і більшість медиків відзначатимуть його на робочому місці, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи внутрішньо переселеним через війну українцям. Дякуємо всім медикам за невтомну та важку працю, за тисячі врятованих життів, цінуємо ваш неоціненний вклад у перемогу України.

Бажаємо, щоб ваші надії та мрії збувалися. Щоб радість від заняття улюбленою справою приносила натхнення і стимул. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку. Будьте щасливі, здорові та успішні! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора