Двадцята сесія Лютенської сільської ради

Дата: 20.04.2023 13:48
Кількість переглядів: 136

        20 квітня  2023 року в залі засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання  двадцятої  сесії Лютенської сільської ради восьмого скликання. Сесії передувало розширене засідання постійних комісій сільської ради.

Фото без опису

       Участь у сесії взяли  12 депутатів  із 22 обраних .

       Вів  засідання сільський голова Володимир Омельченко.

       Перед початком  сесії депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих українців у розв’язаній росією  загарбницькій війні.

       Потому депутати  затвердили звіт про виконання сільського бюджету Лютенської територіальної громади за І квартал   2023 року .

        Сесія  прийняла  нову програму  підтримки внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані на території Лютенської сільської ради, на 2023-2024 роки. Внесено зміни   до ряду програм: Програми розвитку дорожнього господарства Лютенської сільської ради  на 2022 - 2024 роки ; Програми цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки; Комплексної програми соціального захисту населення для пільгових категорій громадян Лютенської сільської ради на 2023 рік(з джерел фінансування обласного бюджету); Програми  про компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування на 2021 -2024 роки; Програми надання соціальних послуг комунальним закладом « Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету Лютенської сільської ради у 2022 -2024 роках.

      Депутати затвердили рішення про внесення  змін до бюджету Лютенської сільської територіальної громади на 2023 рік відповідно до  затверджених вище змін до програм.

    Також прийнято рішення про передачу транспортного засобу на баланс комунального підприємства « Джерело» Лютенської сільської ради; про   передачу  нерухомого майна на баланс комунальної організації   « Рашівська місцева пожежна охорона»; про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету; про придбання в комунальну власність Лютенської сільської ради об’єкта нерухомого майна. Затверджено правила благоустрою населених пунктів Лютенської сільської територіальної громади.

     Розглянуто та прийнято відповідні рішення по  13 земельних   питаннях.

   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора