ЗВІТ депутата Лютенської сільської ради VIII скликання від політичної партії «Слуга Народу» виборчого округу №3 Наталії РОМАНЕНКО про проведену роботу у 2022 році

Дата: 12.01.2023 17:46
Кількість переглядів: 716

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,  керуючись статтею 250 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  я, Романенко Наталія Олександрівна, депутат Лютенської сільської ради  від виборчого округу № 3 звітую перед своїми виборцями, мешканцями села Лютенька, про виконання наданих мені повноважень, у період з 01 січня 2022 року по теперішній час.

В своїй роботі керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Лютенської сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. Одним із пріоритетів в роботі депутата, вважаю участь у пленарних засіданнях сільської ради та роботу в постійній комісії. Відповідно, за звітний період брала участь у всіх пленарних засіданнях – 5 сесій. Як голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту брала участь у всіх засідання протягом звітного періоду. Як депутат та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради підготувала на розгляд депутатів 13 проєктів рішень сесії, зокрема:

  • Рішення сесії №14 від 03.05.2022 «Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради у новій редакції»
  • Рішення сесії №14 від 03.02.2022 «Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освіти Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про внесення змін до структури відділу освіти,культури,молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради на 2022 рік»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про виготовлення печаток та штампів для закладів загальної середньої освіти Лютенської сільської ради»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про зміну назви Лисівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. Лютенської сільської ради та затвердження Статуту закладу у новій редакції»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про зміну назви Соснівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. Лютенської сільської ради та затвердження Статуту закладу у новій редакції»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про зміну назви Рашівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Лютенської сільської ради та затвердження Статуту закладу у новій редакції»
  • Рішення сесії №15 від 06.07.2022 «Про зміну назви Опорного закладу «Лютенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. Героя Радянського союзу М.Л. Величая» Лютенської сільської ради та затвердження Статуту закладу у новій редакції»
  • Рішення сесії №17 від 07.12.2022 «Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти на 2022-2024 роки»
  • Рішення сесії №17 від 07.12.2022 «Про внесення змін до Програми розвитку культури і спорту на 2022-2024 роки»
  • Рішення сесії №18 від 22.12.2022 «Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки»
  • Рішення сесії №18 від 22.12.2022 «Про внесення змін до Програми розвитку культури і спорту Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки»
  • Рішення сесії №18 від 22.12.2022 «Про внесення змін до Програми «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Лютенської сільської ради» на 2022 -2024 роки»

Усі проекти рішень отримали одноголосну підтримку депутатів Лютенської сільської ради та впроваджуються в діяльність відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради.  

 

Протягом 2022 року брала активну участь в засіданнях виконавчого комітету Лютенської сільської ради, підготувала 19 проєктів рішень, щодо діяльності закладів освіти та культури Лютенської громади. Усі проєкти отримали підтримку членів виконкому та впроваджуються в роботу відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради.  

Постійно проводжу прийом громадян. За звітній період підготувала та видала 8 актів депутата. На усі звернення я намагалася оперативно реагувати та вирішити позитивно. Усі прохання моїх виборців своєчасно донесені до депутатських комісій та неодноразово розглянуті на сесіях ради.

Вносила пропозиції та брала участь у розробці Програми соціально-економічного розвитку на 2022-2024рр.

Брала участь в офіційних заходах, які проходять на території Лютенської сільської ради.

Після повномасштабного вторгнення військ рф на територію України 24.02.2022 брала активну участь у роботі по розселенню внутрішньо переміщених осіб в с. Лютенька, збору гуманітарної допомоги для мешканців Харкова та Сум. Налагоджувала зв'язок з депутатами обласної ради для завозу гуманітарної допомоги для ВПО, зареєстрованих в Лютенській ТГ.  Неодноразово організовувала та здійснювала поїздки до обласного центру та районного центру по гум. допомогу.

Була організатором плетіння маскувальних сіток для ЗСУ в Лютенській громаді.

В листопаді-грудні 2022 р. взяла участь у Конкурсі міні-грантів для бізнесу «Курс на незалежність», організованому Благодійним фондом «Повір у себе». Результат – перемога та грант в 450 тис. грн.! Отже, на ці кошти фонд «Повір у себе» придбає і встановить у с. Лютенька 4 теплиці з полікарбонату, де буде вирощуватися овочева продукція та зелень. Кошти від реалізації поповнюватимуть бюджет громади, а 10% продукції – «банк їжі» для вразливих категорій населення. Буде створено нові робочі місця. 

Шановні виборці! Попереду у мене ще три роки на виконання своїх передвиборчих намірів, планів та задумів, яким Ви повірили та довірили мені почесну місію – представляти Ваші інтереси в раді та виконавчому комітеті Лютенської сільської ради. За цей період намагатимусь повністю виправдати Вашу довіру та розраховую на Вашу підтримку та розуміння. Прошу Вас звертатися зі своїми пропозиціями, зауваженнями та проханнями, особистими проблемами, які я разом з Вами  намагатимусь оперативно вирішити.

 

 

 

 

З повагою

депутат Лютенської сільської ради

партія «Слуга народу»

 від виборчого округу № 3

Наталія РОМАНЕНКО


 

Разом ми сила!
Працюємо на результат!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора