Пошук

Представниця Лютенської громади серед переможців обласного конкурсу імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями»

Дата: 29.12.2022 12:08
Кількість переглядів: 672

З метою відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди та в зв’язку з оголошенням в Полтавській області 2022 року Роком Григорія Сковороди, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 899-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди», проведено обласний конкурс імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями» із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо).Фото без опису

У конкурсі взяли участь учні та учнівські колективи закладів освіти Полтавської області. На конкурс було надіслано 140 творчих робіт.

За результатами конкурсу ми щиро вітаємо ученицю 5 класу Опорного закладу «Лютенський ліцей імені М.Л.Величая» Лютенської сільської ради Полтавської області Ірину ХОМЕНКО, яка виборола ІІІ місце у номінації «Відеоролик».

Бажаємо нашій представниці подальших творчих успіхів, наполегливості в опановуванні знаннями, яскравих перемог!

Висловлюємо подяку вчительці української мови і літератури Опорного закладу «Лютенський ліцей імені М.Л.Величая» Корзун Вікторії Олександрівні за підготовку переможниці.

 

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора