Пошук

Дорогі наші  діти, шановні батьки!

Дата: 01.09.2022 08:20
Кількість переглядів: 1257

Сьогодні, 1 вересня, в Україні відзначається День знань. Школярі знову повертаються до навчання - хтось вперше стає учнем чи  ученицею, а  хтось іде вже  у 9  чи 11 клас, стоїть на порозі закінчення школи.

Це перше вересня надзвичайно тривожне, адже ми сідаємо за парти у військовий час. Основне - це збереження життя наших дітей,тому ми намагаємось підібрати найбезпечніші моделі навчання - разом з вами,шановні батьки.

Сьогодні я звертаюсь до вас,шановні наші вчителі! Звісно, вам буде дуже нелегко працювати в різних   системах  навчального процесу, виконати всю навчальну програму в надскладних умовах, але я впевнений,що ви справитесь і наші діти отримають високі оцінки по результатах навчання та матимуть глибокі знання. Я звертаюсь і до батьків дітей,які є внутрішньо переміщеними особами - не ігноруйте навчання, ведіть дітей у навчальні заклади нашої громади, ми маємо достойних педагогів.

Дуже непростий час сьогодні, але ми повинні витримати всі виклики долі, адже  ми маємо непохитні цінності - віру в Перемогу , любов до рідної землі, до нашої держави - України,турботу про наших дітей і, звісно, 1 вересня - таке щорічне хвилююче свято, День знань.

Тож зі святом усіх і до нових перемог -у війні, навчанні, житті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора