Щодо участі в Програмі «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна»

Дата: 18.08.2022 10:55
Кількість переглядів: 158

Запрошуємо взяти участь у Програмі USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО, з метою одержання субгрантів для реалізації «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна».

Фото без опису

  Можливість одержати субгранти надається українським неурядовим організаціям, бізнес-об’єднанням, сільськогосподарським кооперативам та суб’єктам господарювання.

  Мета субгрантової програми - підтримка стратегічних напрямків аграрного виробництва зернових та технічних культур через забезпечення ММСП додатковими потужностями та послугами з доробки, сушіння та зберігання зерна для подовження терміну реалізації вирощеної продукції та збереження сталості аграрного бізнесу, тим самим забезпечуючи національну продовольчу безпеку в умовах війни.

   Дедлайн подачі заявок - не пізніше 18:00 год. 05 вересня 2022 р.

  Надіслати пропозиції на участь у Програмі АГРО «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна» 

Деталі програми за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-na-oderzhannya-subhrantu-dlya-realizatsiji-pidtrymky-mmsp-zernovoho-napryamku-v-dostupi-do-posluh-zi-zberihannya-ta-sushky-zerna

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора