Привітання Лютенського сільського голови Володимира Омельченка

Дата: 11.06.2022 21:53
Кількість переглядів: 240

Дорогі мої односельці, шановні лютенчани!

Знову прийшло літо,знову "Зелені свята", знову Трійця - навіть війна не може спинити цей одвічний річний життєвий цикл.

Споконвіку в селах нашої громади - Лютеньці, Рашівці, Лисівці ставили "Віху"-прикрашали символічне Дерево життя,веселилися, співали пісень.

Фото без опису

Традиційно в Лютеньці святкували на Трійцю День села.

У цьому році не склалося, немає що святкувати. Ми разом з вами, дорогі мої односельці, переживаємо складні часи. Військовий час вимагає від нас концентрації зусиль для допомоги Збройним Силам України,добровільним територіальним формуванням громади,нашим співвітчизникам- внутрішньо переміщеним особам,для яких ми стали прихистком,тимчасовою домівкою.

Сьогодні ми з вами всі молимося за життя наших захисників,наших односельчан і за найшвидшу перемогу над ворогом- путінською росією.

А виборемо Перемогу - тоді й відсвяткуємо! Будьмо сильними у вірі,своїх думках,діях кожного дня- з Божою поміччю здолаємо рашистську нечисть; добро завжди перемагає зло, так буде і в цій вирішальній битві світла і темряви. На нашому світлому боці- правда, ми боронимо сьогодні свою землю. Тому ми переможемо. Разом ми- сила. Буде ще й на нашій вулиці свято, буде й День села, і Віха!

Тримаймося, бо ми того варті! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора