Місія проєкту Second Chance Bank

Дата: 30.05.2022 10:05
Кількість переглядів: 222

Second Chance Bank / Банк Другий Шанс (Проєкт) – це проєкт, на який нас надихнула книга Беа Джонсон «Дім – нуль відходів». Почалося усе з ідеї у травні 2021 року та перших комунікацій з нашими членам щодо такої ініціативи. Ми в Європейській Бізнес Асоціації зробили фокус на нашу сильну сторону – потужну бізнес-спільноту, яка готова до нових експериментів та викликів. І не прогадали 

Фото без опису

Проєкт є соціально-орієнтованим та спрямований на розвиток культури повторного використання речей і свідомого ставлення до нашої планети. Ця платформа є онлайн reuse центром. Якщо говорити мовою амбітної цілі – то це наш спосіб зробити внесок в сталий розвиток бізнесу та створити зручний і простий у користуванні майданчик, де речі будуть отримувати «друге життя» та приносити користь тим, хто має у цьому потребу.

Отримання речей, що розміщуються на платформі, для цілей їх подальшого перепродажу (в тому числі, на будь-яких майданчиках та маркетпрейсах) не є прийнятним та йде у розріз із завданнями та місією Проєкту.

Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) є власником та адміністратором платформи. З будь-яких питань, що стосуються Проєкту та інструментів, які спрямовані на його реалізацію, ви можете звернутися до нашого Care Project координатора Анастасії Бобер (anastasia.bober@eba.com.ua)

 

Місія Проєкту:

  1. Менше викидай. Те, що втратило цінність для одних, може бути знахідною для інших. Справа в тому, що чимало речей, котрі ми викидаємо, нерідко ще мають потенціал бути корисними у використанні. Це треба просто усвідомити.
  2. Більше повторно використовуй. Це дієвий спосіб продовжити життєвий цикл речей та зменшити недоцільне використання енергії, видобуток ресурсів, утворення відходів та запобігти засміченню нашої планети.
  3. Турбуйся про майбутнє. Стале майбутнє та краще життя – це, перш за все, про глибокі зміни у мисленні кожної людини, а також про трансформації в моделях споживання та виробництва. Адже лише уявіть, за останні 20 років кожен з нас став приблизно на 80% більше купувати та викидати сміття.

Детальніше: https://eba.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора