Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Дата: 08.05.2022 07:00
Кількість переглядів: 1527

       Шановні лютенчани!  Цьогоріч пам'ятні дати 8 та 9 травня - дні пам'яті і примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні припадають на військовий час,коли ми обороняємося від рашистських загарбників.

Фото без опису

      Україна, як європейська держава, вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни.

       Пам'ять та вшанування подвигу ветеранів, які боролися з нацизмом і перемогли його, є моральним обов'язком українців. У 1939-1945 роках ворогами були нацисти, а сьогодні це рашисти  – російська версія імперського націоналізму та фашизму.

        День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізують не тріумф переможців над переможеними, а є постійним нагадуванням про страшну катастрофу, про загибель мільйонів людей у всьому світі.

       Сьогодні російська федерація, спадкоємиця тоталітарного комуністичного режиму, країна – агресор, яка своїми діями повторює нацистські злодіяння,  здійснює геноцид проти українських громадян і осквернює пам'ять про подвиги ветеранів та учасників Другої світової війни.

     Після перемоги у російсько – українській війні наша Українська держава та Український народ отримає нове державне свято Перемоги над сучасним нацизмом,що об'єднає все суспільство, а Україна перейде виключно до європейської традиції відзначення 8 травня як Дня пам'яті та примирення і вшанування жертв Другої світової війни.

     Перемогли нацизм – переможемо і рашизм! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора