Чергова сесія  Лютенської  сільської  ради

Дата: 03.05.2022 14:29
Кількість переглядів: 1891

         03 травня   2022 року в  залі  засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання  чотирнадцятої    сесії   Лютенської  сільської ради восьмого скликання.  Участь у сесії взяли  12  депутатів  із 22 обраних .

Фото без опису

       Вів  засідання сільський голова Володимир Омельченко. У порядок  денний  було внесено  19 питань з « різним».

       Спочатку відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради, на якому депутати попередньо  обговорили питання  проєкту порядку денного сесії.

      Перед початком сесії  всі запрошені хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українців у загарбницькій російсько –українській війні.

      Потому перейшли до порядку денного: взяли до відома звіт сільського голови про його  діяльність  за період грудень 2020 – лютий 2022 року; затвердили  бюджетні рішення виконавчого комітету   Лютенської сільської ради, прийняті в міжсесійний період; проголосували за зміни до бюджету територіальної громади на 2022 рік.  Депутати  внесли  зміни до  Комплексної програми розвитку освіти Лютенської сільської ради на 2022 -2024 роки.  Оскільки  уряд  зняв освітню субвенцію  з нашої громади в розмірі  1633900,0 гривень,  ми   вимушені  зменшити  заробітну плату нашим освітянам – відсоток доплати за престижність зменшується  з 12 до 5% з липня  цього року.

      Бурхливе обговорення викликали майнові питання. Відповідно до клопотання  ТОВ « Агрофірми « ім.Довженка» про прийняття безоплатно у комунальну власність об'єктів водопостачання , які знаходяться на території Лютенської територіальної громади, сесія вирішила прийняти у комунальну власність 7 артсвердловин та водонапірних веж у Лютеньці, з них  3 артсердловини передаємо на баланс КП « Джерело» Лютенської сільської ради, так як і водонапірну вежу, арт свердловину та водопровідну мережу  в Лисівці. Аналогічно приймаємо безоплатно з власності ТОВ Агрофірма «ім.Довженка»  в  комунальну власність  сільської ради пожежне депо, яке знаходиться в с.Лютенька для  створення підрозділу Рашівської МПО.

    Внесено зміни до ряду положень установ сільської ради в зв'язку із зміною юридичної адреси, продовжено договори оренди нежитлових приміщень .

Фото без опису

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора