Доброго дня, шановні односельці!

Дата: 19.04.2022 11:13
Кількість переглядів: 1338

       П'ятдесят п'ятий день війни.  Напруга на фронті зростає. Кількість внутрішньо переміщених осіб збільшується. На сьогодні в Лютенській громаді  вже зареєстровано 585 внутрішньо переміщених осіб, з них 166 дітей. Сектор соціального захисту  населення та адміністратори по старостатах  продовжують  оформляти довідки  внутрішньо переміщених осіб, також  оформляємо документи для відшкодування вартості житлово –комунальних послуг  здавачам житла.

Фото без опису

    Дякую Полтавській ОВА та Благодійному Фонду «Повір у себе» за сприяння ТОВ « Агрофірма ім. Довженка»  за надану гуманітарну допомогу  внутрішньо переміщеним особам, що проживають на території громади.

    Для жителів громади, які готуються до великодніх свят та наводять лад у своїх дворах та на кладовищах хочу наголосити,що ще рік тому, 25.03.2021  виконавчим комітетом Лютенської сільської ради  прийнято рішення « Про заборону використання штучних квітів на кладовищах Лютенської сільської ради».

    Шановні  земляки,  насаджуйте живі квіти, хвойні рослини, декоративні кущі, і не тільки на кладовищах, а й у себе в садибах. Давайте разом  зробимо нашу громаду красивою, на зло ворогам, а нам на радість!

     Разом працюємо на Перемогу! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора