Звернення Лютенського сільського голови Володимира Омельченка до власників торгівельних підприємств, що здійснюють торгівельну діяльність на території Лютенської сільської ради

Дата: 10.03.2022 10:46
Кількість переглядів: 615

          Враховуючи  звернення громадян  територіальної громади  щодо  підвищення цін на продуктові  товари в мережі магазинів  сільської ради , виконавчий комітет Лютенської сільської ради звертається до  фізичних осіб підприємців, які здійснюють торгівельну діяльність  на території сільської ради   про те, що в  часи, коли вся країна згуртувалася для протидії  російській   військовій агресії, підвищення цін на хліб та інші продукти  харчування, товари, що мають істотну соціальну значущість першої необхідності  є неприпустимими.

Фото без опису

        ТАКОЖ ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, ЩО У МАГАЗИНАХ СПОЖИВАЧІ МАЮТЬ ПРАВО РОЗРАХОВУВАТИСЯ ЯК ГОТІВКОВИМ,  ТАК І  БЕЗГОТІВКОВИМ РОЗРАХУНКОМ!   Відмова   у безготівковому розрахунку за придбані товари та послуги свідчить про обмеження прав споживача та є порушенням ст. 17 Закону України «Про захист прав споживачів».  Встановлення будь-яких переваг, застосування прямих або непрямих обмежень прав споживачів не допускається, крім випадків, передбачених нормативно-правовими актами.

 

   В ПОДАЛЬШОМУ ЗВЕРЕННЯ ГРОМАДЯН ЩОДО  ПІДВИЩЕННЯ ЦІН БУДУТЬ  ПОВІДОМЛЯТИСЯ В ВІЙСЬКОВУ АДМІНІСТРАЦІЮ РАЗОМ ІЗ НАЦІОНАЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ, ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБОЮ ДЛЯ ВЖИТТЯ ЗАХОДІВ   В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ .

 

Посилання на офіційний сайт Держпродспоживслужб:  http://polvet.gov.ua/uk/news/pidvyshhennya-tsin-na-tovary-ta-poslugy-v-umovah-vijny-ne-prypustymi/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора