Пошук

Розпочав роботу новий Електронний кабінет водія

Дата: 12.02.2022 11:02
Кількість переглядів: 285

Дотримання обіцянок – це індикатор репутації структури. Все просто: прагнемо змін на краще, ставимо цілі, обіцяємо собі, командно працюємо і виконуємо для вас. Тому не дивно, що довелося побути без Електронного кабінету водія лише кілька днів і ми вже зараз презентуємо новий — модернізований.

Попередній онлайн-сервіс був створений чотири роки тому аби надавати громадянам однаково зручний доступ до найбільш популярних послуг сервісних центрів МВС. І його переваги українці відчули відразу. Адже це зекономило масу часу і зусиль клієнтів.

Також за цей період ми отримали унікальний досвід, сотні ваших відгуків, пройшли шлях від втілення простих послуг до переведення найзатребуваніших в електронний формат.

Зараз Електронний кабінет водія став адаптованим для мобільних пристроїв, максимально захищений і стійкий до зовнішніх кіберзагроз. Дизайн відповідає візуальному стилю сервісних центрів МВС – мінімалізм, а структура інтуїтивно зрозуміла.

На сьогодні Електронний кабінет водія містить сервіси:

  • «Картка водія» відображає національне та міжнародне посвідчення водія;
  • «Автопарк» відображає відомості про зареєстровані за фізичними особами транспортні засоби, відмітки про страховий поліс та належного користувача, історію реєстрацій авто;
  • «Штрафи» відображає інформацію про штрафи за порушення ПДР, де користувачі будуть мати можливість їх оплачувати;
  • «Електронна черга» – тут можна здійснити запис до електронної черги найбільш зручного для вас територіального сервісного центру МВС.

Протягом декількох тижнів Електронний кабінет водія буде наповнюватися сервісами. І вже у ІІ кварталі 2022 року його роботу буде відновлено у повному обсязі. А громадяни знову зможуть користуватися зручними електронними послугами без обмежень.

Новий проєкт реалізований ДП «ІНФОТЕХ», що є активним учасником розвитку цифрової інфраструктури МВС за що ми щиро дякуємо всьому колективу.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора