Аудіопорадник від поліції Полтавщини: «Поради для літніх людей: як уникнути обману?»

Дата: 27.01.2022 10:30
Кількість переглядів: 355

Кожен прагне відчувати себе у цілковитій безпеці та не вагатися, приймаючи рішення: купляти чи не купляти, міняти чи не міняти, довіряти чи не довіряти. Яких простих правил слід дотримуватися, щоб не стати наступною жертвою шахраїв?

Фото без опису

Відповіді на актуальні запитання слухайте в Аудіопораднику від поліції Полтавщини «Поради для літніх людей: як уникнути обману»? У цій добірці ми пропонуємо рекомендації, які допоможуть уникнути найбільш поширених шахрайських схем, що (на жаль) і донині використовують аферисти для обману людей старшого віку.

Пам’ятайте, тільки вам вирішувати хто може переступити поріг вашого будинку, а також з ким та про що ви будете розмовляти особисто чи телефоном.

Будьте обережними у своїх діях і рішеннях! Радьтеся з тими, кому найбільше довіряєте і нехай нові знання будуть вашим надійним захистом від обману.

Додаткова інформація на © Офіційний сайт Національної поліції: https://pl.npu.gov.ua/news/profilaktichni-zaxodi/audioporadnik-vid-policziji-poltavshhini-poradi-dlya-litnix-lyudej-yak-uniknuti-obmanu/?fbclid=IwAR3BMQLcyfVBLwvwW33Jx8rkQP018eizHSL96rMmKw02uKeaofSFeWXe_A4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора