Пошук

З 1 лютого 2022 р. розпочинається прийом заявок на конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина»

Дата: 25.01.2022 13:54
Кількість переглядів: 289

Конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина» проводиться в межах обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки» та спрямований на популяризацію громадських проектних ініціатив, започаткованих обласною радою. Його метою є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проєктних менеджерів у цих процесах.

У Конкурсі можуть брати участь повнолітні особи, які проживають на території Полтавської області та мають особисті заслуги у розвитку територіальних громад області, зокрема у залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територій в рамках реалізації Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

Заявка на участь у Конкурсі подається з 1 лютого по 10 лютого  самостійно Конкурсантом через інформаційно-комунікаційну систему «SMART REGION Полтавської області» https://smartregion.pl.ua/sb.

Голосування за конкурсантів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису з 15 лютого по 24 лютого.

Переможець Конкурсу отримує одноразову грошову премію в розмірі 50 000 грн та статуетку.

Більш детально ознайомитися з умовами участі в Конкурсі, проведення голосування можна за посиланням: https://cutt.ly/yIgiOWQ»

Запрошуємо до участі в конкурсі повнолітніх осіб - авторів проєктів Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області, що мають особисті заслуги у розвитку Лютенської територіальної громади, зокрема у залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора