Шановні жителі Лютенської громади!

Дата: 11.01.2022 19:58
Кількість переглядів: 305

Усі дуже стурбовані ситуацією, яка склалася сьогодні з автобусним перевезенням у громаді, тим, що  маршрутки не їдуть до жодного  села нашої громади.

Фото без опису

Справа в тому, що перевезення пасажирів в напрямку Гадяч-Лютенька (маршрут №107-2) здійснюється на основі діючого Договору про організацію перевезень пасажирів автомобільним транспортом на приміському автобусному маршруті загального користування «Гадяч АС-1-Лютенька», укладеного 05 грудня 2018 р. між організатором конкурсу Гадяцькою районною державною адміністрацією та ТОВ «Гадяцьке АТП-15337».

Перевізник  ТОВ «Гадяцьке АТП-15337», як комерційне підприємство, став переможцем за результатом конкурсу з визначення пасажирських перевізників. Договір укладений на 5 років і діє до 04 грудня 2023 року, незалежно від змін в адміністративно-територіальному устрої та утворення нових районів. Таким чином, ніяких додаткових договорів на перевезення пасажирів між Лютенською сільською радою та перевізником підписувати не потрібно.

На даний час перевізник, тобто АТП-15337, відмовляється виконувати умови договору, обґрунтовуючи це збитковістю рейсів.

Варто також зазначити, що в Лютенській сільській раді прийнята Програма здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки, згідно якої здійснюється відшкодування безпосередньо ГРОМАДЯНАМ пільгових категорій за куплені квитки. У 2021 році дана Програма теж діяла, за рік відшкодовано громадянам пільгових категорій Лютенської сільської ради  майже 10 тис.грн. Ми і надалі  плануємо виконувати дану Програму і відшкодовувати пільговий проїзд жителям Лютенської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора