Відкрито всеукраїнську виставку «Українські медики: ті, хто завжди поруч». Тут представлено світлини та історії медичних працівників з усієї країни, в яких вони діляться власним досвідом і розповідають про свої виклики та досягнення.

Дата: 15.12.2021 12:52
Кількість переглядів: 184

Її мета – привернути увагу до досягнень працівників сфери охорони здоров'я в Україні, їх потреб, викликів, а також продемонструвати вплив пандемії COVID-19 на їх повсякденну роботу.

Фото без опису

Це серія із 12 постерів, на яких зображені світлини та історії українських медичних працівників. Вони представлені у будівлях Міністерства охорони здоров’я України та Національної служби здоров’я України у Києві; в університетах та бібліотеках у Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові та Ужгороді, а також на онлайн-платформах Постійного представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, й українських дипломатичних установ.

Виставка присвячена Дню універсального охоплення послугами охорони здоров’я, який відзначається у всьому світі 12 грудня. Це можливість нагадати про важливість забезпечення доступу до основних послуг з охорони здоров’я для всіх і всюди без створення фінансових труднощів.

Проєкт реалізований World Health Organization Ukraine за фінансової підтримки ВООЗ та European Union in Ukraine, а також USAID Ukraine - USAID Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора