Десята   сесія  Лютенської  сільської  ради

Дата: 19.11.2021 13:52
Кількість переглядів: 1064

19 листопада 2021 року в  залі засідань   відбулося пленарне засідання  десятої   сесії  Лютенської  сільської  ради  восьмого скликання.  Участь у роботі сесії взяли  13 депутатів  із 22 обраних . Фото без опису

Вів  засідання сільський голова  Володимир   Омельченко.   На початку сесії голова привітав депутатів з першою річницею роботи , адже перша сесія Лютенської сільської ради  відбулася  якраз  рік тому, 19 листопада 2020 року . За перший рік роботи зроблено багато; надзвичайно приємно, що вчора, 18 листопада , підведено підсумки конкурсу проєктів  шкільного громадського бюджету на 2022 рік, і вже втретє в цьому році ми стали переможцями – всі три наші проєкти  перемогли і будуть реалізовані в наступному  році.

 До порядку денного сесії  було  внесено  148   питань.

Фото без опису   Депутати  затвердили рішення про прийняття нових  програм  на 2022 -2024 роки, зокрема, соціально – економічного розвитку на 2022 рік; розвитку дорожнього  господарства; утримання об'єктів спільного користування на 2022-2024 роки;  питної води населених пунктів Лютенської сільської ради; програми з благоустрою території; місцевих стимулів для медичних працівників; надання соціальних послуг комунальним закладом « Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету; фінансової підтримки комунальної організації « Рашівська місцева пожежна охорона» ; розвитку місцевого самоврядування ; комплексної програми розвитку освіти ; розвитку культури і спорту ; комплексної програми оздоровлення  та відпочинку дітей; « Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Лютенської сільської ради на 2022-2024 роки»; цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки; надання грошової допомоги, Положення та розміру грошової допомоги жителям Лютенської сільської ради; здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян сільської ради та вирішили внести зміни до діючих програм.

      Депутати одноголосно  внесли зміни до діючих програм та до бюджету Лютенської  територіальної громади на 2021 рік ;  вирішили ряд майнових питань.

      Максимальна кількість вирішених  питань  (120) були земельні: про надання дозволів ; затвердження  проектів  землеустрою тощо.

      Загалом сесія  була досить конструктивною, депутати  працювали  активно і злагоджено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора