Педагоги – приклад не лише для дітей, а й для всієї громади.

Дата: 04.10.2021 09:33
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Дякуємо всім вихователям, вчителям та викладачам, які вакцинувались від COVID-19 й захистили себе та людей поруч. Таких освітян, які щепились принаймні однією дозою вакцини вже 70%.

«Як вчитель біології я розумію, як функціонує імунітет – вакцинація є ефективним способом його створити. Крім цього, я вакцинувалась, бо працюю з дітьми і хотіла уберегти своє здоров’я, але і не наражати учнів та учениць на небезпеку.

Реалії двох останніх навчальних років, коли ми змушені були дивитись на дітей через екран, довели, що особиста комунікація – це те, чого потребують не лише учні, але і вчителі. Коли спілкуєшся з дитиною, бачиш її реакцію та отримуєш зворотній зв’язок – це і є найцінніше в нашій роботі. Я сподіваюсь, що ми залишатимемося здоровими і зможемо працювати в стінах школи, бо це підвищує рівень засвоєння навчального матеріалу дітьми і наш загальний добробут», – розповіла Ольга Калінкіна, вчителька біології загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 міста Бердичева Житомирської області.

«Педагоги у всі часи були носіями прогресивних ідей. І вчитель ХХІ століття має транслювати таку ж прогресивність і своїм прикладом показувати позитивне ставлення до вакцинації. Я вважаю, що педагог – це високоосвічена людина, яка вміє працювати з інформацією та аналізувати її. Такі люди мають розуміти, що страшні хвороби минулого століття ми подолали шляхом вакцинації. Так має відбутись і з ковідом.

Чекати, поки кожен виробить імунітет – безглуздо. Ми не знаємо, які понесемо втрати в умовах постійних мутацій вірусу. Вакцинація – це спосіб захистити себе під час пандемії», – поділилась думками Оксана Хабло, заступниця директора з навчально-виховної роботи Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 ім. В. Г. Короленка.

Закликаємо всіх освітян, які ще цього не зробили, вакцинуватись – захистити себе від важкого перебігу COVID-19, госпіталізації чи смерті.

Дізнайтесь як записати ваш колектив на щеплення bit.ly/33WeIiN або відвідайте найближчий пункт чи центр масової вакцинації та пунктах щеплень. Детальний перелік на https://list.covid19.gov.ua/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора