Пошук

Відбулася    восьма    сесія  Лютенської  сільської  ради

Дата: 10.09.2021 14:41
Кількість переглядів: 1718

        10 вересня  2021 року в   залі засідань сільської ради   відбулося пленарне засідання  восьмої   сесії  Лютенської  сільської ради восьмого скликання.  Участь у сесії  взяли  16 депутатів  із 22 обраних .

        Вів  засідання сільський голова Володимир Омельченко.      На розгляд порядку денного було  внесено  151  питання.

      Напередодні  сесії  відбулося  розширене  засідання постійних комісій сільської ради. Всі питання порядку денного  депутати розглянули на комісіях. Тому депутати одноголосно погодили Прогноз бюджету Лютенської  сільської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердили  Стратегію  розвитку Лютенської сільської територіальної   громади на період до 2027 року.

     Затверджено  Програму  забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2021-2024 роки; внесено зміни  та доповнення до Комплексної  програми розвитку освіти на 2021 рік; до Програми фінансування витрат, пов'язаних з реконструкцією, ремонтом і утриманням вулиць та доріг на 2021 рік; Програми утримання об'єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування  на 2021 рік; до Програми підготовки юнаків до військової служби та призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань у Лютенській сільській раді на 2021 -2023 роки. Відповідно, внесено зміни до сільського бюджету на 2021 рік.

  Сесія прийняла рішення «Про створення КЗ «Центр надання соціальних послуг» виконавчого комітету Лютенської сільської ради», затвердила  Порядок списання об'єктів комунальної власності Лютенської сільської територіальної громади та Положення про орган приватизації об'єктів комунальної власності Лютенської сільської територіальної громади; затвердила  передачу Гадяцькій міській раді та Петрівсько –Роменській сільській раді  субвенцій на утримання об'єктів спільного користування.

       Дуже детально  розглянуто  та прийнято рішення по  134   земельних питаннях.

     Загалом  сесія була досить продуктивною, всі  депутати працювали злагоджено і результативно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора