Пошук

Міністр охорони здоров’я Viktor Liashko відвідав інтерактивну інсталяцію, присвячену перевагам вакцинації від коронавірусної інфекції.

Дата: 26.08.2021 14:19
Кількість переглядів: 184

Інсталяція “Захищені” в Маріїнському парку складається зі стендів з історіями українців, які щепилися від COVID-19. “Тут є історії медичних працівників, історії хворих людей з неінфекційними захворюваннями, які, перебуваючи на самоізоляції, боялися виходити в суспільство та очікували на вакцину”, - розповів журналістам Віктор Ляшко.

Ганна Старостенко, заступниця голови Київської міської державної адміністрації, представила журналістам інсталяцію “Проєкція можливостей” розташована біля КМДА та присвяченої можливостям, які ми втратили, через пандемію. Це равликоподібна конструкція з прорізаними в ній написами, які проєктуються світлом на підлогу. Проходячи через неї ввечері чи під час яскравого сонця, людина бачить, що саме опинилося в тіні через пандемію і що саме поверне вакцинація.

Відвідуйте ці виставки та розповідайте у соцмережах, чому ви вирішили вакцинуватися від COVID-19 із хештегом #захищені #часвакцинуватися.

Інсталяції стали можливими завдяки підтримці UNICEF Ukraine USAID Ukraine - USAID Україна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора