До уваги підприємств харчової промисловості!

Дата: 16.08.2021 10:18
Кількість переглядів: 341

Полтавською облдержадміністрацією ведеться робота з оновлення змістовного наповнення та дизайну каталогу товаровиробників харчової промисловості Полтавщини (адреса посилання https://www.adm- pl.gov.ua/page/informaciyni-materiali).

Зазначений Каталог буде сформовано українською та англійською мовами, розповсюджено під час офіційних іміджевих заходів обласного рівня, робочих зустрічей керівництва області з представниками торгово-економічних місій та поширено через мережу дипломатичних установ України, акредитованих за кордоном. Все це дозволить якісно представити продукцію виробників Полтавщини на внутрішньому ринку з подальшою перспективою просування на міжнародні ринки.

Запрошуємо підприємства харчової промисловості долучитися до формування каталогу та надати Департаменту інформацію про повну назву підприємства, ПІБ керівника, контактні дані (юридична адреса, контактний телефон, електронна адреса підприємства та його вебсайт), а тaкoж стислу інформацію про суб’єкта господарювання i його продукцію, плани  щодо оновлення асортименту тощо. Розміщення інформації у Каталозі  для підприємств  є безкоштовною. 

Просимо  надсилати інформацію на електронну адресу cenigue@adm-pl.gov.ua в термін до 20 серпня 2021 року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора