Пошук

Священник Володимир Гладковський вакцинувався від #COVID19, щоби насамперед не заразити прихожан. Не хоче, щоби церква була місцем, де можна підчепити хворобу.

Дата: 11.08.2021 13:17
Кількість переглядів: 254

Їхнє село Суботів на Черкащині на пандемію відреагувало так само, як інші: хтось боявся вірусу, а хтось ні. Церква не зачинила дверей, але запровадила нові правила.

Якщо раніше наприкінці кожної служби люди йшли цілувати хрест, то з початком карантину це заборонили робити. Так триває донині.
Усі поверхні обробляли антисептиком, а приміщення часто провітрювали, але люди і так перестали ходити до храму. Отцеві було прикро бачити пусту церкву. Якщо зазвичай на Великдень сходилося до тисячі людей, то у 2020-му прийшло тільки п’ятеро.

Коли з’явилася вакцина від #СOVID-19, отець Володимир не сумнівався щодо щеплення. На своєму прикладі він може показувати, що це безпечно. У їхній церкві щодо щеплень одностайні — усі жінки, які співають у хорі, вакцинувалися.

Читайте історію священника на The Ukrainians ? https://bit.ly/3Cj1sVM

Якщо вам 18 років або більше, то час вакцинуватися від COVID-19. Безпечні та перевірені вакцини вже доступні кожному українцю. Щоб захистити себе та близьких, реєструйтеся на щеплення через сімейного лікаря, роботодавця або у найближчому пункті вакцинації: https://list.covid19.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора