Пошук

УРЯД ЗМІНИВ ПРАВИЛА ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ ДЛЯ ПРОТИДІЇ “ДЕЛЬТА”-ШТАМУ КОРОНАВІРУСУ

Дата: 01.08.2021 13:08
Кількість переглядів: 386

Нові зміни до “карантинної” постанови №1236 від 9 грудня 2020 року мають сприяти виявленню та протидії розповсюдженню коронавірусу, зокрема його “Дельта”-штаму.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Виктор Ляшко (Viktor Liashko) на засіданні Кабінету міністрів 26 липня, де прийняли рішення проактивно реагувати на можливість нової хвилі COVID-19.

“Штам коронавірусу “Дельта” активно шириться західною Європою та країнами, які обирають наші громадяни для літніх подорожей. Ми пропонуємо нові правила перетину кордону, щоб знизити можливість поширення вірусу в Україні, якщо хтось інфікується за кордоном. Також завдяки цьому ми зможемо робити більш якісні епідемічні розслідування у разі виявлення носія. Самоізоляція або обсервація невакцинованих від COVID-19 людей сприятиме контролю та зменшить шанс нового масштабного спалаху”, – коментує міністр.

Ці рішення почнуть діяти через 7 днів з моменту публікації постанови. Громадяни які виїхали за кордон до цього часу повертаються в Україну безперешкодно.

Нові правила перетину кордону України – за посиланням: https://bit.ly/3zJzLTU

#коронавірус Фото https://www.bbc.com/ukrainian/news-57914030


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора