УРЯД ЗМІНИВ ПРАВИЛА ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ ДЛЯ ПРОТИДІЇ “ДЕЛЬТА”-ШТАМУ КОРОНАВІРУСУ

Дата: 01.08.2021 13:08
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

Нові зміни до “карантинної” постанови №1236 від 9 грудня 2020 року мають сприяти виявленню та протидії розповсюдженню коронавірусу, зокрема його “Дельта”-штаму.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Виктор Ляшко (Viktor Liashko) на засіданні Кабінету міністрів 26 липня, де прийняли рішення проактивно реагувати на можливість нової хвилі COVID-19.

Фото без опису
Фото без опису

“Штам коронавірусу “Дельта” активно шириться західною Європою та країнами, які обирають наші громадяни для літніх подорожей. Ми пропонуємо нові правила перетину кордону, щоб знизити можливість поширення вірусу в Україні, якщо хтось інфікується за кордоном. Також завдяки цьому ми зможемо робити більш якісні епідемічні розслідування у разі виявлення носія. Самоізоляція або обсервація невакцинованих від COVID-19 людей сприятиме контролю та зменшить шанс нового масштабного спалаху”, – коментує міністр.

Фото без опису

Фото без опису

Ці рішення почнуть діяти через 7 днів з моменту публікації постанови. Громадяни які виїхали за кордон до цього часу повертаються в Україну безперешкодно.

Нові правила перетину кордону України – за посиланням: https://bit.ly/3zJzLTU

#коронавірус Фото https://www.bbc.com/ukrainian/news-57914030


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора