Пошук

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 28.07.2021 11:19
Кількість переглядів: 488

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ. «Стратегія розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року». Даний документ державного планування, після його затвердження в установленому порядку, стане основним стратегічним документом Лютенської громади, що визначатиме вектор розвитку громади до 2027 року.

 ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ: Лютенська сільська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ:

а) ДАТА ПОЧАТКУ ТА СТРОКИ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕДУРИ: громадське обговорення Звіту зі стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року  розпочато з дня оприлюднення на сайті Лютенської сільської ради з 28 липня 2021 року та триватиме до  28 серпня 2021 року.

б) СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ. Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в електронній та/або письмовій формі зауваження та пропозиції Звіту зі стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) Громадські слухання щодо даного документу державного планування не проводитимуться.

г) ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ.

 Зауваження і пропозиції до  зазначеного документу подаються до Лютенської сільської ради за адресою: вул. Дружби, 64,  с.Лютенька, Миргородський район, Полтавська область, 37353; електронна пошта:  lutenka@ukr.net. Контактна особа: Муйжнієкс І.В., начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Лютенської сільської ради.

Строк подання зауважень і пропозицій: до 28 серпня 2021 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядатимуться.

д) МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ НАЯВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПОВ’ЯЗАНОЇ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ НАСЕЛЕННЯ, ЩО СТОСУЄТЬСЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ : вул. Дружби, 64,  с.Лютенька, Миргородський район, Полтавська область 37353; електронна пошта:  lutenka@ukr.net.

 Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування відсутня.

Детально ознайомитися зі звітом можна за посиланням: 

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора