Освітяни, які вакцинувалися проти COVID-19

Дата: 26.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 269

Тетяна Захарова — учителька початкових класів спеціалізованої школи № 250 Деснянського району м. Києва

Фото без опису

Тетяна Захарова в червні зробила щеплення вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech. На початку липня вона отримала 2-гу дозу вакцини.

???? «Після щеплення трохи боліло місце, куди робили укол. Усе решта було добре.
Рішення про вакцинацію було непростим, але свідомим. Я перехворіла в легкій формі на COVID-19. Симптомів ніяких не відчула, окрім втрати нюху. Також разом зі мною хворів чоловік. Він переніс хворобу важче, вдома, але постійно був на зв’язку з лікарем.

Я вважаю, що варто вакцинуватись, навіть якщо людина перехворіла. Я завжди думаю, що якщо вперше я легко перенесла, то чи пройде хвороба у випадку повторного захворювання так само легко? Зараз захворюваність пішла на спад, але невідомо, що далі. І тому в мене завжди є страх чергової хвилі пандемії. А вакцинувавшись — можна точно убезпечити себе від тяжкого перебігу COVID-19», — наголошує вчителька.

Тетяна Захарова вважає, що вчителям важливо вакцинуватися проти COVID-19, адже вони щодня контактують із великою кількістю дітей.

???? «За моїми припущеннями, вакцинувалось десь половина моїх колег. Хотілось би більше. Вакцинація була добровільною, пропонували всім освітянам. Їхнє щеплення зараз продовжується», — додає Тетяна Захарова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора