В Україні триває вакцинація організованих колективів, які мають понад 50 осіб, охочих щепитися проти COVID-19.

Дата: 16.07.2021 11:12
Кількість переглядів: 326

Станом на 14 липня 2021 року, було щеплено 128 646 співробітників 954 компаній. Усього на щеплення вже записані 471 738 особи з 673 компаній.

Фото без опису

Наразі організовані колективи щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Втім кількість медичного персоналу обмежена, тому щеплення організованих колективів відбуваються в порядку черговості за датою запису.

Фото без опису

Щоб прискорити цей процес, Міністерство охорони здоров’я пропонує компаніям подавати заявку на щеплення вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech. Навантаження на мобільні бригади, які працюють з цим препаратом, менше. Тож ваші співробітники зможуть захиститися від COVID-19 значно раніше, ніж за загальною чергою.

Нагадуємо, що залишити заявку на виїзд мобільної бригади для щеплення організованого колективу можна за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.

Фото без опису

Для цього в компанії мають призначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації, який має скласти поіменний список охочих щепитися працівників.

Коли підійде час щеплення колективу, регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора