Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 09.07.2021 13:28
Кількість переглядів: 488

Фото без описуНа виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень від громадськості, виконавчий комітет Лютенської сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року.

Повна назва документа державного планування: Стратегія розвитку  Лютенської сільської територіальної  громади на період до 2027 року (далі - Стратегія).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Лютенська сільська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення:
Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування – Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року оприлюднено на офіційному веб-сайті Лютенської сільської ради.

Громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки триватиме 15 днів з моменту оприлюднення, а саме - з 09 липня 2021 року до 23 липня 2021 року включно.

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна подавати у письмовій формі до відділу економічного розвитку та інвестицій Лютенської сільської ради (вул. Дружби,64, с.Лютенька, Миргородський район, Полтавська область, 37353) або на електронну адресу e-mail: lutenka@ukr.net з приміткою «До заяви про визначення обсягу СЕО Стратегії».

Особа, відповідальна за розгляд пропозицій та зауважень: начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Лютенської сільської ради Муйжнієкс І.В.

 ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ

документу державного планування “Стратегія розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року”

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора