Пошук

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 01.07.2021 09:17
Кількість переглядів: 681

Шановні жителі Лютенської сільської  територіальної громади!

 

Робоча група з розробки Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року   підготувала проєкт  Стратегії розвитку Лютенської  сільської територіальної громади на період до 2027 року.

З 01.07.2021  по 31.07.2021 року   проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Лютенської сільської територіальної громади на період до 2027 року. 

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, усієї громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проєкту Стратегії розвитку.

 

Просимо Вас до 01.08.2021 року в письмовому вигляді або на електронну адресу lutenka@ukr.net  надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проєкта Стратегії розвитку.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження. 

 

Ваша думка важлива для нас! 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора