День Села Лютенька

Дата: 22.06.2021 15:16
Кількість переглядів: 1983

20 червня 2021 року, у Зелену неділю, на центральній  площі  с.Лютенька традиційно  відбулося  свято  Дня  села. Розпочав свято сільський голова Володимир Омельченко, який привітав лютенчан і словом, і піснею.Лариса Труш, директор Гадяцького Будинку культури,  вручила грамоти, подяки культармійцям  та подарувала чудовий пісенний виступ. Заступник генерального директора із соціальних питань ТОВ Агрофірми ім.Довженка Наталія   Хорольська  вручила відзнаки  голові ради ветеранів села  Івану Чайці та настоятелю Свято –Успенської церкви  о.Василю Лилу за внесок у розвиток Лютенської громади.

Фото без опису

Відбулося два спортивних турніри –з футболу та волейболу . У футболі перше місце завоювала команда з Рашівки,  друге – із Сар, третє – Лютенська. Перше місце з волейболу завоювала команда дівчат з Рашівки,  друге –з Лютеньки.  Команди нагороджені кубками та почесними грамотами.

Фото без описуПотому в різних номінаціях вітали гостей свята артисти  - жителі сіл Рашівка, Лисівка, Соснівка, Лютенька; виступали дітки з чудовими концертними номерами. Розваги продовжилися конкурсом караоке, вечірньою дискотекою.

Фото без опису

 

На свято були запрошені приватні підприємці, народні умільці; працювала  дитяча зона розваг, атракціони.  Гостей пригощали смачною кашею, варениками, пирогами, за що особлива подяка працівникам дитячих садочків та шкільної  їдальні .  Свято вирувало з обіду до пізнього вечора і закінчилося  грандіозним  феєрверком.

До зустрічі наступного року!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора