Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Лютенської сільської ради «Про встановлення транспортного податку на території Лютенської сільської ТГ»

Дата: 27.05.2021 13:13
Кількість переглядів: 417

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проєкт рішення сільської ради «Про встановлення транспортного податку на території Лютенської сільської територіальної громади». Розробник документа – фінансовий відділ виконавчого комітету Лютенської сільської ради.

Запропонований до розгляду проєкт регуляторного акта передбачає прийняття єдиного систематизованого нормативно – правового акта, що регулює ставки  транспортного податку на території Лютенської сільської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщений на офіційному веб–сайті Лютенської сільської ради liutenska-rada.gov.ua. Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб - на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою на адресу розробника: Лютенська сільська  рада, с. Лютенька, вул. Дружби, 64.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора