Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Лютенської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»

Дата: 27.05.2021 12:07
Кількість переглядів: 435

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проєкт рішення сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку». Розробник документа – відділ земельних відносин, благоустрою, житлово-комунального господарства та екології виконавчого комітету Лютенської сільської ради.

Запропонований до розгляду проєкт регуляторного акта передбачає прийняття єдиного систематизованого нормативно – правового акта, що регулює ставки та пільги зі сплати земельного податку Лютенської сільської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщений на офіційному веб–сайті Лютенської сільської ради liutenska-rada.gov.ua.Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення на адресу розробника: Лютенська сільська рада, с. Лютенька, вул.Дружби, 64.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора